Zijdebloemen

Betreed de betoverende wereld van zijden bloemen! Beeld je in, je favoriete vaas of pot, levendig en sprankelend met een mix van de mooiste verse bloemen, droogbloemen en zijden bloemen. Een visueel feest dat je nauwelijks van echt kan onderscheiden!

Geen allergie!
Wat maakt zijden bloemen zo speciaal? Ze lijken niet alleen verbazingwekkend echt, maar behouden ook hun frisse, bloeiende pracht dag in, dag uit. Ze vragen geen water, verwelken nooit en veroorzaken ook geen allergieën.

Combineer zijden bloemen met droogbloemen of verse bloemen
Zijden bloemen zijn ook perfect te combineren met droogbloemen en verse bloemen. Samen creëren ze een uniek, artistiek arrangement dat een nieuwe dimensie van textuur en kleur aan je interieur toevoegt.

Maar wat als je niet zeker bent van je bloemschik vaardigheden? Maak je geen zorgen! Wij bieden een op maat gemaakte service om de combinatie van verse bloemen, droogbloemen en zijden bloemen voor je te creëren. We luisteren naar je wensen, overleggen met je over je favoriete bloemen en kleuren, en maken dan een uniek stuk dat precies past bij jouw stijl en interieur.

Ontdek de voordelen van zijdebloemen voor kantoren en bedrijfspanden
Zijdebloemen zijn de perfecte aanvulling voor elk kantoor, horeca- of bedrijfspand, dankzij hun blijvende schoonheid en minimale onderhoud. Ze bieden een kosteneffectieve oplossing om ruimtes het hele jaar door levendig en gastvrij te maken, zonder de zorg en het regelmatige vervangen die verse bloemen vereisen. Zijdebloemen zijn ook ideaal voor het creëren van een allergievriendelijke omgeving, terwijl ze toch een frisse, stijlvolle uitstraling bieden die klanten, bezoekers en werknemers zullen waarderen.

Zijden bloemen zijn iets duurder dan gewone bloemen, maar gaan véél langer mee
Ja, zijden bloemen kunnen iets meer kosten dan verse bloemen. Maar bedenk hoe lang ze meegaan! Ze zijn een investering waar je keer op keer van kunt genieten.

Laat zijden bloemen, in combinatie met verse bloemen en droogbloemen, je dag opfleuren! Als perfecte aanvulling op ieder boeket, zijn ze de sleutel tot een onvergetelijk bloemarrangement. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van het boeket.

Hoe houd je jouw zijdebloemen Fris en Levendig
Het onderhouden van zijdebloemen is eenvoudig, jij zorgt ervoor dat ze er lang mooi uit blijven zien. Stof ze daarom regelmatig af met een zachte doek of plumeau. Voor een diepere reiniging kun je ze voorzichtig afnemen met een vochtige doek. Vermijd het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, deze tasten de structuur en kleur aan.

Houd ook de zijdebloemen uit direct zonlicht om verkleuring te voorkomen. Herschik af en toe lichtjes de bloemen om de vorm te behouden.

Kom vandaag nog langs en laat je verleiden door de charme van zijden bloemen!

Opzoek naar een aanvulling in jouw interieur of bedrijfspand?

Ook een prachtig boeket van zijdebloemen waar je telkens mee kunt wisselen?
Wil jij een op maat gemaakt boeket om je interieur of bedrijfspand eenvoudig op te fleuren?

Scroll naar boven