Zakelijk

Uw bedrijf is een goed geoliede machine. Het zijn vaak de details die het verschil maken. Het is de ambiance, de uitstraling, de ontvangst, een goed kopje koffie enz. Mooie bloemen en planten horen daar gewoon bij! Het team van Bloembinderij Rooze zorgt er voor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

U mag hierbij denken aan:

– De bloemen geleverd in leenvaas;
– Een vaasgarantie van 7 dagen;
– Bezorgen op de afgesproken dag en op de juiste plaats binnen uw organisatie;
– Het verzorgen van de beplanting;
– het bijhouden van verjaardagslijsten.

Met een bloemenabonnement weet u zeker dat u een representatief visitekaartje in huis haalt: altijd een fraaie en kleurige blikvanger, bijvoorbeeld op de receptiebalie, in de vergaderruimte of in de directiekamer.

 

Bloembinderij Rooze biedt de mogelijkheid om uw kantoor- of bedrijfspand op te fleuren met een bloemenabonnement! Dit houdt in dat wij eenmaal per week bij u op de stoep staan om alle bloemen in het pand te vervangen voor verse bloemen en schone leenvazen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een frisse uitstraling van uw kantoor!

 

U bent geïnteresseerd in een abonnement maar u weet het nog niet zeker? Probeer het een keer! Bloembinderij Rooze verzorgt voor één keer een bloemstuk/boeket voor op kantoor, die we na een week weer komen ophalen. Op die manier kunt u zelf zien wat voor effect de aanwezigheid van bloemen heeft op uw medewerkers en klanten.

Wat is er nodig om goed voor de dag te komen op een evenement? U wilt natuurlijk wel dat een voorbijganger een binnenkomer wordt. Daarom moet u opvallen tussen uw mede-exposanten.
 

Bij de presentatie van bedrijven en organisaties op beurzen mogen planten en bloemen eigenlijk niet ontbreken. Het geeft net even dat accent aan een stand dat nodig is. Een bloemstuk op tafeltjes uitgevoerd in de logokleuren van het bedrijf, of een groot decoratief arrangement, bij Bloembinderij Rooze kan het allemaal! Wij houden rekening met de specifieke omstandighedn van de stand zoals de duur van de periode en het licht. Indien nodig verversen wij de bloemen en planten.

Een prettige samenwerking, een goed afgeronde business deal of een nieuwe klant?
 

Er zijn redenen genoeg waarbij een relatiegeschenk op zijn plaats is. Iets origineels heeft bij ieder zijn voorkeur. Wat dacht u van een goede fles wijn decoratief aangekleed met bloemen, verwerkt in een bloemstuk of stijlvol ingepakt in een mooie vaas. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten verzorgen wij een smaakvol en origineel geschenk.