Kerst

Kerststukken voor de feestdagen

Kerstmis komt eraan; De tijd om het huis in kerstsferen te brengen of juist iemand een prachtig cadeau te geven. Dus waarom zou je geen feestelijk kerstbloemstuk kopen?

Kerstbloemen in verschillende kleuren en stijlen – wat zijn jouw favorieten?

Verschillende kleuren en stijlen bloemen hebben hun eigen betekenis voor een kerstversiering. Een witte of rode bloem in een pot is een traditioneel symbool voor Kerstmis. De meest populaire soorten bloemen voor kerstversiering zijn kerststerren en amaryllis.

Poinsettia (Kerstster) is de meest populaire gekleurde plant die wordt gebruikt om huizen te versieren tijdens de wintervakantie. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, roze of wit.

Zakelijk een kerststuk kopen

Aan het eind van dit bijzondere jaar wil je jouw medewerkers extra bedanken voor hun inzet. Kies daarom dit jaar niet voor het traditionele kerstpakket maar voor een origineel cadeau! 

Voorbeelden van zakelijke kerststukken

Op de foto’s staan een paar voorbeelden van diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen, welke allemaal stijlvol verpakt geleverd worden. Uiteraard kunnen wij naar wens nog toevoegingen aan het cadeau verzorgen.

Kerststuk zelf samenstellen

Ook als je het fijn vindt om zelf een pakket samen te stellen, kunnen wij dat met een mooi kerststuk tot een nog verrassender cadeau maken. 

Om het kerstcadeau extra feestelijk te presenteren, is een fleurig boeket net dat extraatje dat het geheel completeert. Desgewenst leveren wij het boeket op een mooie vaas.

Scroll naar boven