Kerst 2021

Aan het eind van dit bijzondere jaar wil je jouw medewerkers extra bedanken voor hun inzet. Kies daarom dit jaar niet voor het traditionele kerstpakket maar voor een origineel cadeau! 

Nu we, gedwongen door de huidige situatie, meer en meer thuis zijn is het natuurlijk erg leuk om iets moois voor de huiselijke omgeving te geven!

Op de foto’s staan een paar voorbeelden van diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen, welke allemaal stijlvol verpakt geleverd worden. Uiteraard kunnen wij naar wens nog toevoegingen aan het cadeau verzorgen. Zo kunnen wij, in samenwerking met andere ondernemers, met de Kaascoman een compleet pakket bestaande uit een fraai kerststuk gecombineerd met heerlijke etenswaren samenstellen. 

Ook als je het fijn vindt om zelf een pakket samen te stellen, kunnen wij dat met een mooi kerststuk tot een nog verrassender cadeau maken. 

Om het kerstcadeau extra feestelijk te presenteren, is een fleurig boeket net dat extraatje dat het geheel completeert. Desgewenst leveren wij het boeket op een mooie vaas.

Scroll naar top