Bruidsarrangement

De wens van bruid en bruidegom staat bij ons steeds centraal.
Daarom nemen wij ruimschoots de tijd om in een persoonlijk gesprek uw wensen te inventariseren en u te verrassen met inspirerende ideeën.
Wat we o.a. zullen bespreken:
– keuze van het bruidsboeket
– klassieke of moderne uitvoering
– (gasten-)corsages
– kinder bruidsboeketjes
– auto-, kerk-, zaal- of tafeldecoraties
Wij maken graag een afspraak met u.

Bruidsboeket

Bij het kiezen van bruidsbloemen komt veelal meer kijken dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De lievelingskleuren en -bloemen;
  • Model, stijl en kleur van de bruidskleding;
  • Het postuur van de bruid en/of bruidegom.

Heel belangrijk is ook de eigen inbreng van het aanstaande bruidspaar. Dit samen met onze vakkundige creatieve uitvoering zorgt ervoor dat geen enkel bruidsboeket hetzelfde is. Je kunt aan de hand van foto’s en met vakkundig advies bruidsbloemen uitzoeken, welke volledig afgestemd zijn op jullie smaak en precies passen bij jullie kleding voor de grote dag.

Corsages

Corsages voor het aanstaande bruidspaar en genodigden (ook kinderen) zijn niet meer weg te denken bij een bruiloft. Net als bij het bruidsboeket kunnen dit ware kunstwerkjes zijn of kunnen ze juist heel eenvoudig uitgevoerd worden. De corsage van de bruidegom wordt helemaal aan het bruidsboeket aangepast, zodat het een mooi geheel wordt. De bijpassende natuurlijke haardecoraties worden eventueel in overleg met de kapsalon gemaakt.

Autoversiering
Als de trouwdag echt romantisch moet zijn, kies je natuurlijk voor echte bloemen. Op een veilige manier worden de bloemen op de auto, koets, motor, boot etc bevestigd. Zo ontstaat er geen schade aan het kostbare voertuig. Ons vakkundig team staat er garant voor dat alles netjes op de plaats blijft. Je kunt kiezen uit vele verschillende mogelijkheden, heel modern, strak, klassiek of romantisch. Alles natuurlijk mooi aansluitend bij de kleur en de stijl van het bruidsboeket en de andere bruidsbloemen.

Locatie-aankleding

Er zijn op een bruiloft verschillende plaatsen waar bloemen geplaatst kunnen worden. Bij de ingang van de kerk of de feest locatie, op de tafel van de trouwambtenaar of bijvoorbeeld op tafel bij het diner. Een uitbundig tafelstuk of een glas dat is opgemaakt met een enkele bloem, alles is mogelijk. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden: klassiek, romantisch of juist modern. Alles mooi op elkaar afgestemd, zowel in kleur en stijl als in soorten bloemen.

Scroll naar top