Bruidsarrangement

De wens van bruid en bruidegom staan bij ons centraal. Wij nemen ruimschoots de tijd om in een gesprek de wensen te inventariseren en daarna jullie te verrassen met inspirerende ideeën. 

Wat wij onder andere gaan bespreken:

  • keuze van het bruidsboeket
  • vele verschillende soorten uitvoering
  • (gasten-)corsages
  • kinder bruidsboeketjes
  • tafel-, auto-, kerk- of zaaldecoraties

Bruidsboeket

Bij het kiezen van bruidsbloemen komt vaak meer kijken dan je denkt:

  • Wat zijn je lievelingskleuren en -bloemen
  • Wat is het model, stijl en kleur van de bruidskleding
  • Wat het postuur van de bruid en/of bruidegom

Wat wij belangrijk vinden is jullie eigen inbreng! Samen met onze vakkundige creatieve uitvoering zorgt ervoor dat geen enkel bruidsboeket hetzelfde is. Je kunt aan de hand van foto’s en bruidsbloemen uitzoeken, welke volledig worden afgestemd op jullie smaak en precies passen bij jullie kleding voor de grote dag! 

Corsages

Corsages voor het aanstaande bruidspaar en genodigden, ook de kinderen, zijn niet meer weg te denken bij een bruiloft. Net als bij het bruidsboeket worden dit ware kunstwerkjes. De corsage van de bruidegom wordt helemaal aan het bruidsboeket aangepast, zodat het een mooi geheel is. De bijpassende haardecoraties worden eventueel in overleg met de kapsalon gemaakt. 

Autoversiering

Als de trouwdag echt romantisch moet zijn, kies je natuurlijk voor echte bloemen. Deze worden op een veilige manier op de auto, koets, motor, boot etc bevestigd. Zo ontstaat er geen schade aan het kostbare voertuig. Ons vakkundig team staat garant dat alles netjes op de plaats blijft. Je kunt kiezen uit vele verschillende stijlen, heel modern, strak, klassiek of romantisch. Alles sluit natuurlijk mooi aan bij de kleur en stijl van het bruidsboeket en de andere bruidsbloemen. 

Locatie-aankleding

Er zijn op een bruiloft verschillende plaatsen waar bloemen geplaatst kunnen worden. Bij de ingang van de kerk of de feestlocatie, op de tafel van de trouwambtenaar of bijvoorbeeld op tafel bij het diner. Een uitbundig tafelstuk of een glas dat is opgemaakt met een enkele bloem, alles is mogelijk! Ook hier kunnen jullie kiezen uit vele verschillende stijlen, klassiek, romantisch of juist modern. Wij zorgen ervoor dat alles mooi op elkaar is afgestemd, zowel in kleur, stijl als in de soorten bloemen.

Scroll naar boven