Bloemenabonnement

Het zijn vaak de details die het verschil maken binnen uw bedrijf. Het is de ambiance, de uitstraling, de ontvangst, een goed kopje koffie enz.
Mooie bloemen en planten horen daar gewoon bij! Bloembinderij Rooze zorgt er voor dat u er geen omkijken naar heeft.

Met een bloemenabonnement weet u zeker dat u een representatief visitekaartje in huis haalt: altijd een fraaie en kleurige blikvanger, bijvoorbeeld op de receptiebalie, in de vergaderruimte of in de directiekamer.

Wij staan eenmaal per week op het afgesproken moment bij u op de stoep om alle bloemen te vervangen voor verse bloemen en schone leenvazen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een frisse uitstraling!

U bent geïnteresseerd in een abonnement maar u weet het nog niet zeker? Probeer het een keer! Bloembinderij Rooze verzorgt voor één keer een bloemstuk/boeket, die we na een week weer komen ophalen. Op die manier kunt u zelf zien wat voor effect de aanwezigheid van bloemen heeft op uw medewerkers en klanten.

Ook kennen wij een “verjaardags-bloemenabonnement” ; Wij zorgen er dan voor dat –aan de hand van de door u verstrekte verjaardagenlijst van uw medewerkers- op de betreffende dagen een feestelijk boeket wordt bezorgd. Zo kunt u dus nooit meer een verjaardag vergeten!

Ook voor de particuliere klant is het bloemenabonnement een uitstekende keuze!