Bloembinderij Rooze is een paar panden opgeschoven

Puttens bekendste bloemenwinkel is verhuisd naar zo’n 70 meter verderop!

PUTTEN – De verf is net opgedroogd, maar daar ruik je niets meer van. Alle verse bloemen geuren je tegemoet. Bloembinderij Rooze is verhuisd en een paar winkels, 70 meter opgeschoven naar Poststraat 13. Nadat de winkel een paar weken gesloten is geweest voor de verbouwing, kan iedereen nu weer naar Dé bloemist van Putten – Bloembinderij Rooze. 

Tussen de klanten die Bloembinderij Rooze weer volop weten te vinden, geven André, Ad en Joke trots een rondleiding. Samen met het team hebben ze een frisse wind door de zaak laten waaien. Naast Slagerij Tomassen hebben ze nu hun nieuwe winkel geopend. De oude knusse winkel heeft plaats gemaakt voor een pand dat ruimtelijker is en een groter aanbod heeft.

Nieuwe inrichting

Als je eenmaal binnenkomt sta je in een oase van rust en groen. Elke hoek, tafel, plank en kast is sfeervol ingericht. De creatieve ideeën van André en Joke lachen je toe. Prachtige kleurencombinaties, geurige boeketten, leuke vazen, potten en planten zijn neergezet waardoor een gezellige maar stijlvolle sfeer ontstaat. Zo staat een vaas met zijde bloemen te pronken tussen de planten en vazen.

Ervaren rotten in het bloemenvak

Dat André en Joke allang hun strepen hebben verdiend blijkt als je even in de winkel staat. Joke is al 21 jaar het vaste gezicht van Bloembinderij Rooze en André zit al 35 jaar in het vak. In de tussentijd worden de klanten geholpen en vliegen de adviezen voor de verzorging van de bloemen en planten je om de oren. “Let er op dat je deze niet bij een raam zet dat vaak open gaat, daar houden ze niet zo van”, “Deze niet teveel in de zon zetten, of zet je boeket met dit weer meteen in het water en laat ze eerst even op temperatuur komen”. 

“Bedankt en tot ziens” zegt André tegen een tevreden klant die met een bos bloemen de winkel uitloopt. Terwijl André terugkomt zegt hij: “Ik ben maar drie panden opgeschoven en ik ben toch een stuk zichtbaarder geworden, deze klant wist niet eens dat mijn bloemenwinkel eerst hier verderop zat.” Nadat je bij de bakker, slager en groenteboer bent geweest, kun je meteen een bos verse bloemen meenemen. 

De vaste klanten zijn vooral blij dat Bloembinderij Rooze weer open is, die hebben de afgelopen weken hun verse boeket op tafel gemist, én het persoonlijke tintje dat dit duo altijd weet te geven. 

Aan de veelheid te maken bruidsarrangementen en aankleding van trouwlocaties merken André en Joke dat er weer veel in het huwelijksbootje gestapt wordt. Daarnaast zijn zij ook specialisten op het gebied van rouwbloemwerk. “Op beide gebieden kunnen wij voor mensen veel betekenen”. Ook gaan mensen steeds meer het belang inzien van een groene werkomgeving. “Bloemen en planten geven energie en maken je productiever, we zien prachtige resultaten bij bedrijven en kantoren die wij van een variëteit aan beplanten mochten voorzien.”

Officiële opening

Bij de opening ’s avonds, zijn familie, vrienden, kennissen en buren uitgenodigd om de winkel bewonderen. Op een persoonlijke manier wordt het openingslint van de winkel doorgeknipt. Er volgt een toast en iedereen is voorzien van een hapje en een drankje. 

De website www.bloembinderijrooze.nl is alijd bereikbaar voor bestellingen. Deze worden  met een glimlach bezorgd! 

Scroll naar boven